Var kan man titta på fyrverkerier i norra London i helgen

Bonfire Night / Guy Fawkes Night / Fireworks Night-vad du än vill kalla det-faller denna fredag, November 5, men det finns händelser hela helgen över norra London.

Du kommer sannolikt att se (och definitivt höra) explosionerna var du än hamnar, men om du vill delta i en memoriam till krut Plot – här är fem platser du kan gå.

Har du någonsin firat Bonfire Night och Diwali på en gång?

Hundratals är inställda på att samlas i Byron Park på lördag, November 6, för Harv fyrverkerier en eftermiddag och en kväll av fester, märkning både Bonfire Night och Diwali.

Fira sitt tioårsjubileum, Harrow Fireworks planerar en enorm 20-minuters musikaliska fyrverkerier display, en Fizz Kids Entertainment Pre-Show, en Diwali dansshow, en värld mat arena, och en rolig mässa med 15 åkattraktioner för barn och vuxna. Ansiktsmålning, glittertatueringar och indisk henna är också planerade.

Inträde till det familjevänliga evenemanget är gratis från middagstid-15: 00. Efter 15: 00, behöver du en biljett och fyrverkeri pre-show kommer att hända från 19: 30. Fyrverkerier själva börjar runt 7.45 pm.

Organisatörerna har bett besökarna att ta med kontanter.

Groove till legendariska DJ Trevor Nelsons mix

Fancy se fyrverkerier på en av de högsta punkterna i norra London? Ally Pally ’ s Fireworks Festival är inställd på att hållas på lördag och det ser episkt ut.

På dagordningen är en ljusshow att imponera på din dag, en dansgolv bakat av RnB DJ Trevor Nelson att öva dina steg, en tysk ”bier fest” att stanna hydratiserad, och det kommer också att finnas musik från en krydda flickor hyllning. Åh, och det finns isdisco skridskor, om det inte räcker.

Evenemanget äger rum från 4-10.45 pm på Alexandra Palace. Kom ihåg att boka online för en kväll i livet!

Har du någonsin gått i brand?

För brasa natt, kan du titta på fyrverkerier, eller gå på dem, som Chiswick Park fyrverkerier Extravaganza inbjuder besökare att prova en ovanlig upplevelse.

Även om man går barfota på heta glöd vid en temperatur av 1200 grader låter överraskande, åtminstone har det ett andligt syfte. Den är utformad för att hjälpa till att övervinna rädsla och inspirera människor att göra det omöjliga möjligt.

Genom att delta i det, kommer du att stödja Hounslow Action for Youth charity (HAY), dedikerade till att hjälpa lokala ungdomar att nå sin potential samt att föra det lokala samhället tillsammans i en säker, omtänksam miljö.

Eller, du kan bara njuta av fyrverkerier show, eller dansa till levande musik och äta olika typer av mat. Det är upp till dig! Ingen utbildning behövs, bara din beslutsamhet, särskilt för maten.

Evenemanget äger rum den 4 November-17: 00, Det är gratis men se till att förbeställa online!

Det enda sättet är Essex (väg)

Islington Bonfire Night kommer att hända från 18: 00 på fredag, November 5, på 32 Essex Road.

En händelsetalesman tillade: ”Unearth great tasting hot grub och vätskor från lokala butiker för resten av kvällen. Patronise lokala restauranger och barer efter utställningen för att fortsätta med bonfire nightfall festligheterna.”

För mer information, klicka här.

East Side Story

Stamford Hill Bonfire Night kommer att firas från 6-11 på fredag, November 5.

Det kommer att finnas mat och underhållning i täten fram till och runt evenemanget.

För mer information, klicka här.

Hackney, då?

Hackneys årliga fyrverkerier i Clissold Park och Victoria Park har ställts in i år på grund av rådets nedskärningar.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*