Stora julmarknader i och runt norra London

När huvudstaden växlar upp för festsäsongen och boroughs förbereder julbelysning, kommer många att undra var de kan göra lite Yuletide shopping, eller helt enkelt gå för att njuta av julstämningen eller några glühwein.

Här är en lista över några av de bästa julmarknaderna som händer i och runt norra London.

King ’ s Cross marknader i överflöd
Den här julen bjuder King ’ s Cross In människor att komma in i den festliga andan med en hel månad vintermarknader.

Varje vecka, från fredag November 26 och kör fram till söndag December 19, festliga marknader tar över King ’ s Cross visar upp en eklektisk blandning av oberoende och boutique varumärken, designers, annonsmaterial och hantverkare.

Marknaderna inkluderar Drops Christmas Market som löper från December 3 till December 5 på Coal Drop ’ s Yard.

Curated i samarbete med Hemmingway Design, den månatliga modemarknaden kommer att byta till gifting läge under den första helgen i December erbjuder unika, en av ett slag presenterar från nya varumärken, många av dem lokala och hållbart fokuserade.

Baldakin marknaden kommer att äga rum vid King ’ s Cross från november 26 till december 23 varje tisdag till söndag curated av Real Food Markets. Marknaden på Granary Square kommer att sälja julgranar och kommer att vara värd för helguppköp, inklusive en vegansk julmarknad från 3-5 December.

Läs mer på canopymarket.co.storbritannien

Lower Stable Street Christmas Market kommer att löpa från november 26 till december 19 varje fredag, lördag och söndag.

Marknaden kommer att äga rum i kol droppar gård och kommer att föra samman mat, hantverk, blommor och julgranar.

Mexikanska restauranger Casa och Plaza Pastor kommer att vara värd för återkomsten av den mexikanska julmarknaden som kommer att äga rum från 10 till 12 December.

Det kommer att innehålla hantverksmässiga mexikanska Kläder, Accessoarer, Smycken och hantverk från oberoende konstnärer och designers.

Ta reda på mer på www.kingscross.co.uk/event/mexican-christmas-market

Det kommer också att finnas illustratörerna julmässan den 18 December vid korsningen vid King ’ s Cross. Det faktureras som Londons största illustration mässa ger besökarna en chans att bläddra igenom några av de bästa lokala oberoende konstnärernas samlingar av unika utskrifter, kort, zines och mer.

Läs mer på www.kingscross.co.uk/event/illustrators-christmas-fair

Den Listiga Räven Jul Hantverk Mässan kommer att äga rum den 19 December. Marknaden är känd för att stödja framväxande designer beslutsfattare och konstnärer.

Crafty Fox-samarbetet gör sin återkomst vid korsningen vid King ’ s Cross. Gåvor och presenter som erbjuds kommer att omfatta utskrifter, smycken, keramik, textilier och homewares.

Ta reda på mer på www.craftyfoxmarket.co.uk

Country Living Magazine Julmarknad, Islington
För dem som söker avancerade varor kan Country Living Magazine Christmas Fair vara svaret.

Den skräddarsydda händelsen kommer att löpa från 10 till 14 November på Business Design Centre i Angel. Det kommer att ge shoppare en chans att granska varor av mer än 450 hantverkare och småföretag som säljer allt från vin, Jul äter, kläder, konst och hantverk.

Det kommer också att finnas ett program av samtal och workshops undervisning marknaden-goers hur man gör fest kransar och andra dekorationer.

Antagning kostar £20, med extra avgifter för workshops.

Läs mer på www.countrylivingfair.com/london

Jul öl marknaden Brick Lane
Truman Brewery kommer att lansera sin London Christmas Beer Market i år med mer än 50 av Storbritanniens bästa bryggerier som deltar från November 19-20.

Marknaden inrättades av laget bakom London Craft Beer Festival och kommer också att innehålla levande musik och aktiviteter över två dagars extravaganza.

Inte bara kommer det att finnas öl, viner, ciders och sprit att prova på marknaden, men gåvor som Julostlådor kommer också att vara tillgängliga för att ta bort eller för hemleverans via marknadens shopping app.

Läs mer och köp biljetter på https://londonchristmasbeermarket.co.uk/

Satanic Jul Loppmarknad, Ängel
För de mindre festligt lutande, Satanic jul loppmarknad på Electrowerkz på Torrens Street är värt att kolla in den 12 December.

Loppmarknaden är en mörk konst och hantverk händelse baserad i London och det kommer att vara värd för en speciell anti-julmässa för ”djävulska sista minuten” gåvor.

Marknaden kommer att innehålla 80 ovanliga butiker fulla av kuriosa och underligheter inklusive vintage och skräddarsydda samlarobjekt, underjordiska mode, originalkonst, kulturella reliker, vintage kläder, leksaker, ockulta prydnadssaker, serier och zines samt mänskliga skallar, taxidermy och mycket mer.

Det kommer också att finnas en bar och restaurang service söndag stekar.

Inträde till loppmarknaden kostar £3.

Läs mer genom att söka Satanic loppmarknad-Antichristmas Fayre at Facebook.com

Jul Grafisk Konst Mässa, Shoreditch
Online shop de gjorde detta kommer att vara värd för en jul grafisk konstmässa i Shoreditch.

Webbutiken säljer prisvärda konstverk av många av världens främsta grafiska konstnärer och designers.

Marknaden kommer att köra från och med den 4 December-5 December på Protein Studios på 31 New Inn Gården i Shoreditch.

Det kommer att erbjuda möjlighet att handla för begränsad upplaga konst från 50 av världens bästa samtida grafiska konstnärer samt ge marknadsbesökare en chans att prova screentryck eller provision sina egna unika konstverk från inhemska konstnärer.

Det kommer också att finnas gott om köttfärs pajer och glögg för besökare att stoppa in.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*