Ännu bättre än äkta vara? Hyllning band att se i norra London före 2022

Vissa kanske säger att London är en paradisstad för musik, med sina ljusa ljus som guidar dig hem och dess rock ’N’ roll band som… glöm det.

Medan stora turer kommer tillbaka på vägen efter Covid, och band som Coldplay tittar på hur man tar med musiken utan att förstöra världen, här är några av de hyllningsband som kommer till norra London under tiden (och till billigare biljettpriser).

Faux Fighters, Seg G och Geezer
Denna Halloween helg, pudel på över till hjärtat av Camden, känd för sina klibbiga golv och punk atmosfär, för en natt fylld med hyllningar.

Faux Fighters berättade Skinka&Högt: ”Vi kan inte vänta med att spela den legendariska Camden Underjorden. Det var länge sedan vi spelade där och det har alltid varit en så bra kväll.

”Vad mer kan du vilja ha – Halloween blandat med det bästa av Foo Fighters, Weezer & Tenacious D.”

Tenacious g sa: ”Gå med i G för en rock – off till helvetet och tillbaka denna Halloween. Förvänta dig att dina öronhål fylls med alla dina favorit D-låtar, plus en scenshow full av överraskningar för att rocka av dina strumpor.”

Fellow tribute act Geezer tillade: ”Vi har längtat efter att spela live i två år så förvänta oss att vi ska ta med festen. Oroa dig inte – det här blir en blå Album heavy show!”

När: lördag, 30 oktober, 18: 30

Var: Underjorden Camden

Biljetter: £13.16

Ultimate Coldplay
Om du inte vill fyrverkerier detta Bonfire Night, istället kan du bege dig till Islington att se Ultimata Coldplay, vinnarna i den Nationella Hyllning Music Awards 2018 för bästa tribute band och lookalike.

Det skulle vara Coldplay-bandet sa: ”efter att ha utfört vår Coldplay-hyllningsprogram för publik över hela Storbritannien, Europa och Sydkorea kan vi inte vänta med att spela vår första show i huvudstaden på O2 Islington i November.”

När: fredag 5 November 6: 30pm

Där: O2 Academy Islington

Biljetter: £ 13.50

Definitivt Mightbe
Oasis tribute, definitivt Mightbe är också på väg till O2 i Islington i November, och du kommer att se tillbaka i ilska om du saknar det.

När: lördag 13 November, 6pm

Där: O2 Academy Islington

Biljetter: £19.15

Letz Zep
Allt är inte förlorat i år, Letz Zep tar trappan till himlen för att vattna råttor.

Bandmedlemmen Billy Kulke sa: ”det är bra att levande musik är tillbaka och vi ser verkligen fram emot att uppträda på Vattenråttorna för första gången, det är en fantastisk plats med en bra atmosfär.”

När: lördag November 27, 7.30 pm

Där: Vatten Råttor

Biljetter: £ 18.00

Den svarta Charade och föll ut pojke
Chansen är stor att du inte fick se min kemiska romantik innan deras hjärtskärande splittring för åtta år sedan. I December kan du titta på Black Charade när de korsar Storbritannien på deras O2 Academy tour, tillsammans med Fall Out Boy tribute Fell Out Boy.

The Black Charade sa :” Vi tycker om att föra musiken och estetiken i min kemiska romantik till olika publik, som i de flesta fall inte fick möjlighet att se det faktiska bandspelet innan de splittrades 2013.

”My Chemical Romance är mycket teatralisk på scenen och i sin musik, och det här är väldigt roligt att återskapa via kostymer, smink och en scenshow som innehåller vår egen dansande ”Helena”.”

När: fredag December 3, 6.30 pm

Där: O2 Academy Islington

Biljetter: £ 14.65

Nirvana Storbritannien (hyllning)
Pandemins rallyande rop kan förmodligen sammanfattas med två ord: underhålla oss. Detta tre piece tribute band från Birmingham kommer att göra exakt det.

När: Lördag 4 December 18: 00

Där: O2 Academy Islington

Biljetter: £ 17.45

Guns 2 Roses och Mötley Crüde
Om du vill tas till den speciella platsen, unna dig denna jul och titta på Guns 2 Roses knock on heaven ’ s door at The O2 Islington.

Bandet sa: ”Vi på Guns 2 Roses är glada att uppträda i vår hemstad London efter så lång tid bort. Vi sålde nyligen ut Camden Underworld i September och bokade sedan O2 Academy Islington följande dag på grund av överväldigande efterfrågan.

”Det är så kul att se alla igen och tack för alla som har köpt biljetter. Våra vänner Mötley Crüde kommer också att vara med oss den 17 December.”

När: fredag 17 December 18: 00

Där: O2 Academy Islington

Biljetter: £ 18.75

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*